fbpx

Gør din virksomhed interessant og synlig!

Vi sørger for, at dit firmas troværdighed overfor kunden stiger. Ved at arbejde med indhold og synlighed opnår du evnen til at få budskabet frem til den rette kundekreds. I sidste ende er dette med til at skabe en bedre og tættere relation til dine nuværende og potentielle kunder.

Der er for mange selvstændige og små virksomheder, som enten ikke har evnerne eller ressourcerne til at gøre sig synlige online. Dette bør prioriteres, fordi det er her kunder og potentielle kunder befinder sig de fleste af døgnets timer.

Vi hjælper dig derfor med at gøre dit firma synligt netop der, hvor kunden undersøger, kontakter og køber.

En samlet løsning

Vi sørger for, at dine kunder og potentielle kunder hverken glemmer eller overser dig, når de er online.

Rådgivning

Få opbygget din online tilstedeværelse med sociale medier, der passer til din forretning. Vi hjælper dig med rådgivning på Facebook, LinkedIn, Instagram, Pintrest, Twitter, og har fokus på, hvor effektivt hvert medie er for dig.

Marketing månedspakke

Gør din virksomhed interessant og unik med månedspakken. Så er du sikker på, at der hver måned kommer nyt og relevant indhold på dine sociale medier.

Priser fra 500 kr. /mdr. eks. moms.

Let-marketing muliggør dette uden at du skal bruge flere ressourcer og du kan dermed bruge kræfter på at levere virksomhedens service eller produkt til kunden.

Vi har gjort det nemt for alle at få styr på deres online markedsføring. Så har du en virksomhed og vil du gerne have hjælp til at navigere rundt i de sociale medier samt opnå større synlighed online er let-marketing løsningen for dig.

Vores løsning kan gavne alle slags virksomheder, uafhængig af branche, størrelse, produkt, service eller kundekreds. Vi har den rette uddannelse og erhvervserfaring til at rådgive netop din virksomhed inden for den markedsføring der er bedst for dig.

Kontakt os i dag og hør mere om dine mange muligheder inden for online marketing.
Kontakt os i dag og hør mere om dine mange muligheder inden for online marketing.